L’Igualada Rigat compleix i deixa ben encarrilada l’eliminatòria contra l’Uri suís

L’Igualada Rigat es va imposar a l’Uri de Suïssa per 7 a 1 i ha deixat ben encaminats els 1/16 de final de la World Skate Europe Cup.

Els arlequinats van començar molt bé i als 14 minuts ja guanyaven per 2 a 0 gràcies a dues dianes d’Oriol Vives. El conjunt suïs va marcar el 2 a 1, però de seguida Jordi Méndez va aconseguir el 3 a 1, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els igualadins van ser molt efectius en atac i en pocs minuts van anar marcant gols, fins situar-se amb un contundent 7 a 1. Ton Baliu, Met Molas, Roger Bars i Tety Vives van acabar de signar la golejada i han deixat l’eliminatòria pràcticament sentenciada.

La tornada es disputarà el 17 de novembre a terres suïsses. Amb tot, l’Igualada Rigat jugarà demà a la pista del Caldes en partit corresponent a la 5a jornada de l’OK Lliga.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López