L’Igualada Rigat creu en ell mateix i assoleix una gran remuntada contra el Caldes (6-5)

El conjunt arlequinat va creure en ell mateix des de bon començament en un partit que no es va decidir fins a l’últim instant.

Es complia el minut 16 de la segona part i els igualadins aconseguien empatar per primer cop en tot el partit dersprés del 0 a 0 inicial. Tot i així, el Caldes es va tornar a avançar de seguida amb el que suposava el 4 a 5. No va ser fins que faltaven 5 minuts per acabar que els arlequinats es van poder posar per davant per primera vegada. Era el 6 a 5, un resultat que es va mantenir fins al final gràcies a l’encert de tot l’equip igualadí.

Els gols de l’equip arlequinat els van marcar Gerard Rigat, que en va fer tres, tots de falta directa; Aleix Marimon, que en va marcar dos; i Gerard Llenas, un.

Demà, l’Igualada Rigat tornarà a disputar un nou partit de l’OK Lliga. Serà a la pista del Vilafranca.