L’Igualada Rigat creu en ell mateix i s’endú una gran victòria de la pista de l’Arenys (3-5)

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista de l’Arenys de Munt per 3 a 5 i ha pujat al sisè lloc a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van assolir una victòria molt treballada davant un equip que li posar les coses molt complicades. Al descans, el conjunt igualadí perdia per 2 a 1, amb un gol de Gerard Riba. L’equip de la capital de l’Anoia tenia problemes per poder superar la defensa rival. Ara bé, a la represa tot va canviar. Un gol de Bernat Yeste i dos de Nil Cervera van servir per donar la volta al marcador i deixar el resultat amb un favorable 2 a 4. Poc després, Oriol Llenas va aconseguir el 2 a 5 que deixava l’enfrontament sentenciat. A l’últim minut, l’Arenys de Munt va marcar el 3 a 5 resultat que acabaria sent el definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Sant Cugat.