L’Igualada Rigat creu en si mateix i s’acaba imposant al Girona (3-1)

L’Igualada Rigat es va imposar al Girona per 3 a 1 en un partit que no es va decidir fins a l’últim minut.

Els arlequinats van sortir molt forts i als 4 minuts Tety Vives va establir l’1 a 0. Era un bon presagi per marcar més gols i sentenciar el partit. De tota manera, al final de la primera meitat el resultat es va mantenir amb aquest resultat per la mínima. A la represa, els igualadins es van tornar a plantar a la porteria contrària i als 8 minuts Roger Bars va marcar el 2 a 0. Ara bé, al cap de pocs minuts el Girona va sorprendre la defensa igualadina i va aconseguir el 2 a 1. A partir d’aquí, els dos equips van pujar a l’atac i van tenir opcions de marcar. De tota manera, a l’últim minut Sergi Pla va assolir el 3 a1, un resultat que acabaria donant el triomf a l’equip igualadí.

El pròxim partit de l’Igualada serà divendres a la pista de l’Alcoi.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López