L’Igualada Rigat culmina els partits de pretemporada amb una victòria contra el Capellades

L’Igualada Rigat va guanyar ahir el Capellades per 6 a 0 en l’últim partit de pretemporada.

Els igualadins van sortir molt concentrats davant un equip que aquesta temporada jugarà a OK Lliga Plata. Als primers minuts els arlequinats ja guanyaven per 3 a 0 amb dos gols de Ton Baliu i un de Bernat Yeste. A partir d’aquí l’equip no va estar tan intens, malgrat que Aleix Marimon va marcar als darrers minuts de la primera part. Amb el 4 a 0 es va arribar al descans. A la represa, l’Igualada va jugar amb el porter suplent Jaume-Arnau Marquès, que va aturar un penal i una falta directa. Al tram final, Gerard Riba i Aleix Marimon van establir el 6 a 0 definitiu.

Ara l’Igualada acabarà de preparar el debut a l’OK Lliga d’aquest dissabte contra el Deportivo Liceo.