L’Igualada Rigat derrota el Diessbach i haurà de rubricar l’eliminatòria a Suïssa

L’Igualada Rigat va guanyar  el Diessbach per 4 a 1 i haurà de rubricar l’eliminatòria dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup a Suïssa.

Els arlequinats van fer un joc molt pràctic i als 13 minuts Jordi Méndez va aconseguir l’1 a 0. Els jugadors de l’Igualada van seguir sense precipitar-se i quan faltava poc per arribar al descans, Tety Vives va marcar el 2 a 0.  A la represa, el partit va continuar amb la defensa i el porter molt ben posicionats amb el que costava poder disposar d’ocasions clares de gol. Tot i així, quan faltaven 10 minuts per acabar, Jordi Méndez va marcar el 3 a 0. Amb tot, l’equip suís no es va rendir i quan faltaven 5 minuts, va escurçar distàncies amb el que suposava el 3 a 1. Tot i així, els arlequinats no es van conformar i Oriol Vives va aconseguir el 4 a 1, un resultat que ja seria definitiu.

El partit de tornada es jugarà a Suïssa el pròxim 19 de gener. Amb tot, l’Igualada Rigat haurà de jugar dimecres a la pista del Barça en partit de l’OK Lliga.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López