L’Igualada Rigat derrota el Lleida per un clar 5-1 i ja és 5è a l’OK Lliga

L’Igualada Rigat es va imposar al Lleida Llista per
un contundent 5 a 1 i ara és 5è a la classificació de
l’OK Lliga.

Els arlequinats van sortir molt forts i Jordi Méndez va sumar dos gols molt seguits que deixaven el marcador amb un clar 2 a 0 al minut 7. Poc després el propi Méndez va marcar un altre gol que els àrbitres van anul·lar. Tot i així quan era a punt d’acabar la primera part, Ton Baliu va fer el 3 a 0, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, l’Igualada es va mostrar molt ordenat i Sergi Pla va fer el 4 a 0 als 7 minuts de la segona meitat. Al tram final, els igualadins van disposar de bones ocasions i Jordi Méndez va aconseguir el 5 a 0 i el seu hat-trick particular. Quan faltaven 3 segons per acabar, el Lleida va aconseguir el gol de l’honor amb el que suposava el 5 a 1 definitiu.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita de l’Alcobendas.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López