RÀDIO Destacats

L’Igualada Rigat elimina el Calafell als 1/4 de final de la Lliga Catalana i dijous disputarà les semifinals contra el Noia, a l’Olímpic de Vic

L’Igualada Rigat va derrotar ahir al Calafell per 4 a 2 i s’ha classificat per a les semifinals de la Lliga Catalana. Dijous s’enfrontarà al Noia, que va derrotar el Manlleu a la tanda de faltes directes.

El partit va començar molt anivellat fins que als 3 minuts, Roger Bars va marcar l’1 a 0. Els igualadins van buscar l’àrea rival i poc després el mateix Roger Bars va transformar un penal que suposava el 2 a 0. El Calafell no es rendia i arribava amb contundència a la porteria de l’Igualada. Al tram final de la primera meitat l’equip del Baix Penedès va prémer l’accelerador, tot i que el marcador es va mantenir amb el 2 a 0 a favor de l’Igualada. A la represa, el Calafell va seguir insistint i als 6 minuts va escurçar distàncies amb el que significava el 2 a 1. Els arlequinats no van abaixar els braços i poc després, Bernat Yeste va assolir el 3 a 1 que donava certa tranquil·litat a l’equip. Ara bé, al cap de poc, el Calafell va transformar un penal que significava el 3 a 2 i tornava a deixar l’enfrontament obert. A, partir d’aquí, el partit va viure els minuts més emocionants amb arribades perilloses per part dels dos equips. A l’últim segon i amb el Calafell jugant sense porter, Sergi Pla va establir el 4 a 2 definitiu.

Dijous, l’Igualada Rigat jugarà contra el Noia la primera semifinal a Vic en un partit que començarà a les 18.30 h. L’altra semifinal la disputaran el Caldes i el Barça, a les 21.30 h.