L’#Igualada Rigat elimina el Lleida i es classifica per a la Final a 8 de la Lliga Catalana d’hoquei patins

En una eliminatòria disputada a doble partit, el conjunt igualadí va fer bo el partit d’anada. En aquell primer enfrontament, els homes de Cesc Linares es van imposar per 3 a 4, de manera que amb el dos a dos d’ahir l’equip ha passat als ¼ de final per un global de 6 a 5.

En el partit de diumenge a les Comes, els arlequinats van sortir molt concentrats i als 7 minuts, Roger Bars va marcar el 0 a 1 amb un llançament molt col·locat. Tot i així, els lleidatans van aconseguir el gol de l’empat pocs minuts després. Els jugadors igualadins van buscar el gol que desnivellés el marcador, però qui el va aconseguir va ser el Lleida. Amb l’1 a 2 en contra i l’eliminatòria empatada, l’Igualada va encarar la segona part amb la intenció que els del Segrià no se n’anessin del marcador. Malgrat que van avisar, Bernat Yeste va aconseguir l’empat a dos quan faltaven 15 minuts per acabar el partit. A partir d’aquí, els dos equips van disposar de diferents ocasions per marcar, però el marcador ja no es va moure més, el que va suposar la classificació per a l’equip de la capital de l’Anoia.

Aquest dimarts (21.30 h), l’Igualada Rigat disputarà l’eliminatòria de ¼ de final, a partit únic contra el Calafell a Vic.