L’Igualada Rigat, eliminat de la WS Europe Cup a la pista del Braga (6-3) amb el cap ben alt

L’Igualada Rigat perd amb el Braga portuguès per 6 a 3 en un enfrontament que es va decidir a la pròrroga i queda eliminat de la World Skate Europe Cup per un global de 8 a 7.

Els arlequinats van fer un partit espectacular, però no van poder superar l’eliminatòria de ¼ de final. Al descans, el marcador era favorable als portuguesos per 3 a 2, amb gols dels igualadins Aleix Marimon i Gerard Riba. A la represa, el Braga va marcar dos gols molt matiners que deixaven el resultat amb aparatós 5 a 2. Amb tot, al cap de poc Aleix Marimon va fer el 5 a 3 que deixava l’eliminatòria empatada amb un global de 7 a 7.

A la pròrroga, l’enfrontament es va tornar molt elèctric, amb anades i vingudes per part dels dos equips. Ara bé, quan faltaven dos segons per acabar la primera meitat del temps extra, el Braga va fer el 6 a 3, resultat que acabaria sent definitiu. D’aquesta manera, els arlequinats quedaven eliminats per un global de 8 a 7.

La final four de la World Skate Europe Cup la jugaran el Voltregà, el Lleida, el Braga portuguès i el Coutras francès.