L’Igualada Rigat empata a Caldes en rebre un gols als últims segons

L’Igualada Rigat empata a 2 a la pista del Caldes en un gran partit i que només es va trencar als darrers instants.

El conjunt igualadí es va avançar als 20 minuts amb un gol d’Aleix Marimon que va sorprendre el porter rival. Tot i així, a l’inici de la segona meitat, el Caldes va aconseguir el gol de l’empat. Els igualadins no es van descentrar i al cap de 2 minuts, Bernat Yeste va fer l’1 a 2. Ara bé, quan faltaven 41 segons per acabar el partit, un xut potent de l’equip vallesà va acabar al fons de la porteria de l’Igualada, amb el que suposava el 2 a 2 definitiu. Amb aquest empat, els igualadins segueixen 11ns a la classificació de l’OK Lliga,

Aquest dimarts, l’Igualada Rigat tornarà a disputar un nou partit de l’OK Lliga. Serà a les Comes contra el Liceo en un enfrontament que començarà a les 21 h i que podreu escoltar en directe per Ràdio Igualada.