L’Igualada Rigat empata a la pista del Vilafranca en un amistós per fer proves per quan es reprengui l’OK Lliga

L’Igualada Rigat empata a 1 a la pista del Vilafranca en un partit amistós per no perdre el ritme de competició durant l’aturada per l’Europeu de seleccions.

El conjunt arlequinat es va enfrontar a un equip que ocupa la segona posició a l’OK Lliga Plata i que manté un gran ritme de competició. El Vilafranca es va avançar amb l’1 a 0 als 18 minuts de la primera part. A la represa, Gerard Riba va aconseguir l’empat a 1 gràcies a una bona jugada col·lectiva. Els jugadors  igualadins van seguir a bon ritme i van disposar de més ocasions per marcar, entre elles dues faltes directes que van fallar. Malgrat que els dos equips ho van intentar, el resultat no es va moure més i va acabar amb l’empat a 1 final.

El proper 20 de novembre, l’Igualada Rigat rebrà el Manlleu a les Comes en l’últim amistós d’aquesta aturada per l’Europeu de seleccions.