L’Igualada Rigat empata en un amistós amb el Manlleu i ja és a punt per tornar a l’OK Lliga

L’Igualada Rigat empata a 2 contra el Manlleu en l’últim amistós durant l’aturada per l’Europeu de seleccions.

Els arlequinats van començar molt bé i als 4 minuts Àlex Cantero va fer l’1 a 0. A partir d’aquí, els dos equips van tenir opcions per marcar. Tot i així, a 7 minuts per al descans, el conjunt osonenc va fer l’empat a 1. A la represa, els dos equips van seguir atacant i Aleix Marimon, que reapareixia de la lesió, va marcar el 2 a 1 en transformar un penal. Quan faltaven 6 minuts per acabar, el Manlleu va aconseguir l’empat a 2 definitiu.

Aquest dissabte es reprendrà l’OK Lliga. L’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Lleida Llista Blava.