L’Igualada Rigat enceta l’OK Lliga amb una derrota davant un gran Liceo

L’Igualada Rigat perd per 0 a 4 davant el Liceo en la primera jornada de l’OK Lliga.

Els igualadins van competir de bon començament, tot i que sense crear gaires oportunitats de perill. Els gallecs van disposar de diferents ocasions per marcar. Així va ser que als 19 minuts, el Liceo va fer el 0 a 1. L’Igualada va seguir aguantant les envestides del conjunt gallec. Ara bé, quan només faltaven 56 centèsimes per arribar al descans, el Liceo va fer el 0 a 2, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda. A la represa, els arlequinats van buscar el gol que els fes entrar dintre del partit, però el conjunt corunyès va fer el 0 a 3, al minut 12 de la segona meitat. Quan faltaven 3 minuts per acabar, el Liceo va fer el 0 a 4 definitiu.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat visitarà la pista del Vendrell.