L’Igualada Rigat ensopega a les Comes contra un Lloret molt pragmàtic

L’Igualada Rigat perd contra el Lloret per 0 a 3 en un mal partit.

L’enfrontament va començar amb el Lloret molt tancat al darrere, un fet que encomanava els jugadors de l’Igualada. Aquest joc incomodava els jugadors de l’Igualada i, quan faltaven pocs minuts per al descans, l’equip de la Selva va fallar un penal i una falta directa. Era un bon moment perquè els igualadins reconduïssin la situació. Amb tot, l’empat a 0 es va mantenir fins a la mitja part. A la represa, el Lloret es va avançar amb un gol als 2 minuts que significava el 0 a 1. Tot i així, els igualadins no es van resignar i van buscar la porteria contrària, això sí amb poc encert. Quan faltaven poc més de 10 minuts per acabar, el Lloret va trencar el partit, en marcar dos gols molt seguits que van deixar el resultat amb un inquietant 0 a 3. Els igualadins van buscar ràpidament la porteria contrària, però el marcador ja no es va moure més i va acabar amb el 0 a 3 definitiu.

Aquest dimarts, l’Igualada Rigat jugarà a la pista del Vic, en el partit d’OK lliga que es va ajornar la setmana passada pel mal temps.