L’Igualada Rigat es mostra molt madur i treu un bon empat a la pista del Girona

L’Igualada Rigat empata a 3 a la pista del Girona, en un bon partit.

L’enfrontament va començar malament per als arlequinats que van veure com el Girona els marcava dos gols als primers minuts. Malgrat tot, l’equip va començar a fer un bon joc i no es va deixar intimidar. Quan faltaven 4 minuts per arribar al descans, Roger Bars va transformar un penal que suposava el 2 a 0. A la represa, l’equip es va mostrar molt concentrat i va començar a assetjar la porteria contrària. Així va ser que Bernat Yeste va aconseguir l’empat a 2; i poc després Roger Bars va marcar de falta directa el que suposava el 2 a 3. El joc dels igualadins va seguir sent molt vertical, però quan faltaven 3 minuts per acabar, l’àrbitre va assenyalar un penal a favor del Girona que va significar el 3 a 3 final. Amb aquest resultat, l’Igualada és penúltim a la classificació de l’OK Lliga, tot i que li falten dos partits per jugar.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat visitarà la pista de Barça.