L’Igualada Rigat es posa per davant tres vegades seguides, però acaba perdent a la pista del Vendrell

L’Igualada Rigat perd a la pista del Vendrell per 5 a 3 i segueix sense puntuar després de dues jornades disputades.

El conjunt arlequinat va fer un bon partit tot i que es va desconcentrar en jugades puntuals. A la primera part, els igualadins es van avançar 3 vegades consecutives, però el Vendrell anava empatant cada vegada que marcava l’Igualada. Roger Bars va fer el 0 a 1 només començar el partit. Posteriorment, Aleix Marimon va aconseguir l’1 a 2 al minut 20; i Tety Vives va col·locar el 2 a 3 quan quedava 1 minut per arribar al descans. A la represa, i amb empat a 3 al marcador, els igualadins van seguir buscant el gol que els tornés a avançar. Tot i així, al tram final el Vendrell va marcar dos gols que deixaven el resultat amb el 5 a 3 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Noia, un equip que tampoc ha sumat cap punt.

Aquí podeu escoltar les declaracions de l’entrenador de l’Igualada Rigat, Cesc Linares