L’Igualada Rigat es queda a un pas de la remuntada, però acaba perdent (3-4) davant el Noia

L’Igualada Rigat perd a les Comes contra el Noia per 3 a 4, però segueix 6è a la classificació de l’OK Lliga empatat amb l’Alcoi.

Els arlequinats es van trobar amb dos gols en contra als primers minuts del partit. Tot i així, poc després Marc Carol va establir l’1 a 2. Ara bé, els jugadors del Noia no es van descentrar i van fer l’1 a 3, resultat que es mantindria fins al descans. Al començament de la represa, Aleix Marimon va marcar el 2 a 3, un resultat que donava esperances als igualadins. Amb tot, l’equip de Sant Sadurní va tornar a marcar amb el que suposava el 2 a 4. El conjunt de la capital de l’Anoia es va bolcar a la porteria contrària a la recerca de la remuntada. Gerard Riba va aconseguir el 3 a 4, però només quedava un segon per acabar i ja no van ser a temps d’empatar.

Aquest cap de setmana, l’Igualada Rigat té doble partit. Dissabte jugarà la tornada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup a la pista del Braga portuguès, amb un resultat favorable de 4 a 2 a l’anada, mentre que diumenge visitarà la pista del Deportivo Liceo en una nova partit de l’OK Lliga