L’Igualada Rigat força la pròrroga en el primer partit del play-off pel títol, però es queda a un pas de donar la campanada a la pista del Liceo (5-4)

L’Igualada Rigat perd a la pista del Deportivo Liceo per 5 a 4 en el primer partit dels ¼ de final del play-off per al títol de l’OK Lliga. Va ser després de fer un gran partit i d’haver forçat la pròrroga.

Els arlequinats es van avançar amb un gol d’Oriol Llenas als 4 minuts de la primera part. Ara bé, els gallecs van reaccionar i als 15 minuts de la segona part ja dominaven per 4 a 1. Quedaven 10 minuts per acabar i semblava que l’enfrontament estava sentenciat. Amb tot, els jugadors de l’Igualada van treure l’orgull. Així va ser que als últims minuts, Mats Zilken, Aleix Marimon i Gerard Riba van aconseguir empatar a 4 al final del temps reglamentari. A la pròrroga l’equip va competir bé, però al darrer minut de la primera part, el Liceo va fer el 5 a 4, resultat que acabaria sent definitiu. Ara el Deportivo Liceo domina la sèrie de ¼ de final per 1 a 0 en una eliminatòria programada al millor de 3 partits.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat rebrà el Deportivo Liceo a les Comes en el segon partit dels ¼ de final.