L’Igualada Rigat espera guanyar dissabte el Voltregà i certificar el pas a la Copa el més aviat possible

L’Igualada Rigat rebrà demà a les Comes la visita del Voltregà en partit de la 12a jornada de l’OK Lliga.

Els arlequinats van perdre dimecres a la pista del Barça per un contundent 7 a 2 en un enfrontament on van tenir molt poques possibilitats. Ton Baliu va marcar el 0 a 1 al primer minut però el Barça va donar la volta al marcador. Al descans l’Igualada perdia per 3 a 1. A la represa, els blaugrana van ampliar el marcador fins deixar-lo amb un aparatós 7 a 1. Tot i així, a l’últim minut Roger Bars va marcar el 7 a 2 definitiu. Ara s’haurà d’enfrontar al Voltregà, un rival que es troba per sota dels arlequinats a la classificació de l’OK Lliga. L’Igualada és 7è amb 18 punts i el Voltregà, 8è amb 15, tres punts menys. Ara l’objectiu dels arlequinats és classificar-se per a la Copa del Rei el més aviat possible.

El partit contra el Voltregà es jugarà demà a les Comes i començarà a les 8 del vespre. El podreu escoltar en directe per Ràdio Igualada.