L’Igualada Rigat exhibeix el seu potencia a Palafrugell i té la permanència a tocar

L’Igualada Rigat guanya a la pista del Palafrugell per 0 a 3 i surt de la zona de descens quan falta una jornada per acabar l’OK Lliga.

Els arlequinats van fer un pas de gegant en la lluita per la salvació. Van fer un partit sobri davant un rival que també es jugava la permanència. Ton Baliu va marcar el 0 a 1 als 9 minuts de la primera part. Era un gol que feia justícia al que s’estava veient a la pista. Tot i així, el resultat per la mínima es va mantenir fins al descans. A la represa, l’enfrontament va ser molt anivellat i els dos equips van disposar d’ocasions per marcar. La més clara la va tenir el Palafrugell a 10 minuts del final amb una falta directa que el porter Elagi Deitg va aconseguir aturar. Quan faltaven 5 minuts per acabar Sergi Pla va marcar el 0 a 2 i poc després Aleix Marimon va aconseguir el 0 a 3, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat rebrà el Lloret en l’última jornada. Si guanya seguirà una temporada més a l’OK Lliga.