L’Igualada Rigat empata contra el Reus Deportiu en un final d’infart i ja és matemàticament a la Copa del Rei

L’Igualada Rigat empata a 3 contra el Reus Deportiu i es classifica matemàticament per a la Copa del Rei.

Els arlequinats van rebre un gol molt matiner. Corria el primer minut quan el Reus Deportiu va fer el 0 a 1. Era un moment delicat per a l’Igualada que no volia que el Reus se n’anés del partit a les primeres de canvi. Els arlequinats van aturar els atacs del conjunt reusenc i van arribar al descans amb la derrota per la mínima. A la represa, el conjunt igualadí va prémer l’accelerador i va començar a assetjar la porteria contrària. Quan faltaven 10 minuts per acabar, Sergi Pla va transformar una falta directa que significava l’empat a 1. A partir d’aquí l’emoció i la incertesa va ser la tònica dels darrers instants. Quan faltaven 3 minuts per acabar, Sergi Pla va marcar el 2 a 1, però de seguida el Reus va fer l’empat a 2. Encara quedava temps i, novament, Sergi Pla va aconseguir el 3 a 2. Semblava que aquest podria ser el gol de la victòria, però el conjunt del Baix Camp no es va rendir i, quan faltaven pocs segons, va marcar el que significava el 3 a 3 definitiu.

El proper partit de l’Igualada serà dissabte a la pista del Barça.