L’Igualada Rigat lluita fins al final, però acaba perdent per un ajustat 3-2 a la pista del Reus Deportiu

L’Igualada Rigat perd a al pista del Reus Deportiu per 3 a 2 en un partit emocionant fins al final.

El conjunt arlequinat va sortir molt seriós en un enfrontament que es va mostrar molt anivellat durant tota l’estona. A més, a la primera part, el porter Elagi Deitg va aturar un penal i una falta directa que complementaven la gran defensa igualadina. Ara bé, quan faltaven 3 minuts per arribar al descans l’equip tarragoní va marcar l’1 a 0, resultat que es mantindria fins al descans. Només començar la segona meitat, el Reus va marcar el 2 a 0. Tot i així, els arlequinats no es van rendir i Jordi Méndez va marcar el 2 a 1 després de culminar una gran jugada individual. Pocs minuts més tard, Aleix Marimon va aconseguir l’empat a dos, que feia justícia al que s’estava veient a la pista. A partir d’aquí, els igualadins van arribar diverses vegades a la porteria contrària tot i que, quan faltaven 4 minuts, el Reus va aconseguir el 3 a 2, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dimarts, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Barça en partit de la 24a jornada de l’OK Lliga.

Foto arxiu

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares