L’Igualada Rigat no falla a Alcoi i acaba imposant-se per 1-3

L’Igualada Rigat no es va deixar sorprendre i es va imposar a la pista de l’Alcoi per 1 gol a 3.

Met Molas va marcar el 0 a 1 quan només feia un minut que havia començat el partit. A partir d’aquí l’enfrontament va perdre profunditat i aquest fet el va aprofitar l’Alcoi per aconseguir l’empat a un. Ara bé, només començar la segona part Sergi Pla va signar una gran jugada individual que va suposar l’1 a 2. A partir d’aquí, els jugadors arlequinats van començar a sortir a la contra, tot i que sense definir davant de porteria. A falta de tres minuts per acabar, l’Alcoi va disposar d’una falta directa, però el porter Elagi Deitg va aturar el llançament. Quan era a punt d’acabar el partit, Sergi Pla va transformar un penal que significava l’1 a 3 i que ja seria definitiu.

Aquest cap de setmana l’Igualada Rigat jugarà l’últim partit de lliga a les Comes contra el Lloret.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López