L’Igualada Rigat no falla i s’imposa a la pista de l’Alcobendas

L’Igualada Rigat va guanyar a la pista de l’Alcobendas per 1 a 5 i ara és 3r a la classificació de l’OK Lliga amb un partit més.

El partit va començar molt anivellat, però als 13 minuts Tety Vives va inaugurar el marcador amb el que significava el 0 a 1. A partir d’aquí, els arlequinats van seguir a l’atac i Jordi Méndez va fer el 0 a 2, un marcador que es va mantenir fins al descans. A la represa, l’Alcobendas va retallar distàncies amb l’1 a 2, però de seguida Met Molas va poder fer l’1 a 3, que donava tranquil·litat a l’equip. A partir d’aquí, els dos equips van tenir opcions de marcar, malgrat que a l’últim minut Sergi Pla i Oriol Vives van fer dos gols més que van situar l’1 a 5, resultat que ja seria el definitiu.

Aquest diumenge l’Igualada Rigat visitarà la pista del Lleida Llista.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López