L’Igualada Rigat no pot amb un Lleida molt superior i acaba perdent clarament (5-1)

L’Igualada Rigat perd a la pista del Lleida per un contundent 5 a 1, tot i que es manté en 6a posició a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van fer un mal partit i ho van pagar car. Al descans perdien per 2 a 0 i, a més, no estaven encertats en els llançaments de penal i falta directa. A la segona part, els lleidatans van sortir molt forts i van aconseguir el 3 a 0. Quan faltaven 11 minuts per acabar, l’Igualada va fer el 3 a 1, amb un gran gol de Marc Carol. Tot i així, els jugadors arlequinats no ho van poder aprofitar. Al tram final, el Lleida va marcar dos gols més que suposaven el 5 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, s’atura l’OK Lliga per a l’Igualada Rigat. Dissabte disputarà la tornada dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup a la pista del Lió francès. A l’anada, l’Igualada va golejar per un contundent 13 a 1.

Aquest dilluns, sorteig de la Copa del Rei

D’altra banda, avui a les 16 h es farà a Calafell el sorteig dels emparellaments de la Copa del Rei d’hoquei patins que es disputarà en aquesta localitat del 2 al 5 de març. El conjunt arlequinat es podrà enfrontar als ¼ de final a un dels 4 caps de sèrie com són el Barça, Liceo, Noia o Reus. Els altres 3 equips són el Calafell, el Caldes i el Voltregà.