L’Igualada Rigat no pot aturar el potencial ofensiu del Noia i acaba golejat (8-1)

L’Igualada Rigat perd a la pista del Noia per un contundent 8 a 1 en un partit que es va decidir a la primera part.

Els arlequinats van sortir molt forts i van posar a prova la porteria rival sense èxit. Ara bé, l’equip de Sant Sadurní va estar més efectiu en atac i al descans ja dominava per un clar 4 a 0. A la represa, els igualadins van sortir més conservadors. Tot i així, el Noia va marcar dos gols més que suposaven el 6 a 0. Marc Carol va fer el gol de l’honor quan faltaven 14 minuts per acabar. Tot i així, l’equip de l’Alt Penedès no es va conformar i va deixar el resultat final amb l’aparatós 8 a 1. Amb aquesta derrota, els igualadins són 7ns a la classificació de l’OK Lliga.

Demà a les 19.30 h, l’Igualada Rigat tornarà a disputar un nou partit de lliga. Serà a les Comes contra el Liceo en una jornada on es farà la presentació de tots els equips de l’Igualada Hoquei Club.