L’Igualada Rigat perd a Caldes (2-1) malgrat dominar durant tota la segona part

L’Igualada Rigat va perdre a la pista del Caldes per 2 a 1 malgrat que va dominar durant tota la segona part.

El Caldes es va avançar amb dos gols molt matiners. El 2 a 0 en contra va caure com un gerro d’aigua freda al damunt dels jugadors de l’Igualada. Ara bé, quan només faltava un minut per arribar al descans, Sergi Pla va aconseguir el 2 a 1 que deixava molt interessant la segona part. A la represa, els igualadins van sortir amb la intenció de marcar el gol de l’empat però no van tenir la sort de cara. Quan faltaven 11 minuts per acabar, Sergi Pla i Jordi Méndez van disposar de dues faltes directes molt seguides però el porter del Caldes les va aturar. Tot i així, els arlequinats van disposar de nombroses ocasions de gol que no acabaven d’entrar. Als últims minuts Ton Baliu va llançar una nova falta directa, però el porter del Caldes també la va aconseguir aturar.

Aquest dissabte l’Igualada rebrà a les Comes la visita del Lloret.