L’Igualada Rigat perd a la pista del Barça per 5 a 3, tot i fer un gran partit

Els arlequinats es van mostrar molt concentrats durant els 50 minuts, malgrat que van perdre per 5 a 3. El Barça va fer l’1 a 0 als 5 minuts però, de seguida, un gol de Ton Baliu i un altre de Tety Vives van donar la volta al marcador. A partir d’aquí, els jugadors de l’Igualada van disposar de diverses ocasions per marcar, però l’1 a 2 es va mantenir fins al descans. A la represa, el Barça va donar la volta al marcador i es va situar amb un resultat de 4 a 2, quan faltaven 11 minuts per acabar. Tot i així, Bernat Yeste va aconseguir el 4 a 3 que donava esperances al conjunt igualadí. Amb tot, un minut més tard el conjunt blaugrana va marcar el 5 a 3, resultat que es mantindria fins al final.

Aquest dimecres, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Calafell.