L’Igualada Rigat perd a la pista del Reus Deportiu, tot i fer una bona segona part

L’Igualada Rigat perd a la pista del Reus Deportiu per 5 a 2 i segueix er per la cua a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van començar molt bé el partit, però als 14 minuts van encaixar l’1 a 0. A partir d’aquí, l’Igualada va buscar el gol de l’empat, però sense èxit. Als últims minuts de la primera meitat els reusencs van fer dos gols més que deixaven el marcador amb un inquietant 3 a 0. A la represa, el Reus va marcar de bon començament amb el que suposava el 4 a 0. Tot i així, els jugadors de l’Igualada no es van desesperar i Tety Vives i Marc Palau van fer dos gols que deixaven el resultat amb un interessant 4 a 2. Ara bé, al cap de poc el Reus va fer el 5 a 2 marcador que ja seria definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Lleida Llista Blava.

Foto arxiu: Xavi Garcia