L’Igualada Rigat perd a la pista del Sarzana (5-4) i haurà de remuntar a les Comes l’eliminatòria dels 1/4 de final de la WSE Cup

L’Igualada Rigat va perdre a la pista del Sarzana per 5 a 4 en l’anada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup

El conjunt igualadí espera remuntar l’eliminatòria en el partit de tornada que es disputarà a les Comes el pròxim 9 de març. A la primera part, els arlequinats es van avançar dues vegades consecutives, gràcies als gols d’Oriol Vives i Jordi Méndez, però el conjunt italià les va neutralitzar. El 2 a 2 no era un mal resultat, però quan faltaven 3 minuts per arribar al descans, Jordi Méndez va aconseguir el 2 a 3. A la represa el Sarzana aprofitava el poder jugar en una pista petita i va aconseguir el 3 a 3. Això sí de seguida Tety Vives va tornar a posar l’equip per davant en aconseguir el 3 a 4. Malgrat tot, una vegada més el Sarzana va marcar i va establir el 4 a 4 pocs minuts més tard. A partir d’aquí els italians van disposar de diverses ocasions per marcar, inclosa una falta directa, però el porter Elagi Deitg les va aturar. Ara bé, quan faltaven 39 segons per acabar el partit, el Sarzana va marcar el 5 a 4, un resultat que va ser definitiu.

El partit de tornada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup es jugarà a les Comes el 9 de març. De tota manera, l’Igualada Rigat haurà de disputar aquesta setmana la Copa del Rei contra el Deportivo Liceo.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López