L’Igualada Rigat perd amb el Barça (3-4), però torna a estar a punt de donar la sorpresa

L’Igualada Rigat perd amb el Barça per 3 a 4, tot i que es va posar per davant dues vegades seguides.

Els arlequinats van dominar durant molta estona, però no van poder aguantar al tram final. Els blaugranes es van avançar amb un gol als 6 minuts. Tot i així, els igualadins van arribar al descans amb un marcador favorable de 2 a 1 gràcies a dues dianes d’Aleix Marimon i Tety Vives. A la segona part, el conjunt de la capital de l’Anoia va seguir amb un ritme molt alt. El Barça va aconseguir empatar, però ràpidament Aleix Marimon va establir el 3 a 2. Ara bé, el conjunt barcelonista va estar més eficaç davant de porta i va marcar dos gols que suposaven el 3 a 4 definitiu. Ara els igualadins són 7ns a la classificació de l’OK Lliga empatat amb l’Alcoi.

El proper partit de l’Igualada Rigat serà el 15 d’abril, precisament a la pista de de l’equip alcoià.