L’Igualada Rigat perd amb el Liceo tot i exhibir un gran joc

L’Igualada va perdre contra el Liceo per 0 a 2, tot i que va fer un gran partit.

L’enfrontament va ser vibrant  i amb els dos equips que van sortir clarament a l’atac. Malgrat tot, a la primera part només es va marcar un gol, el que va aconseguir el Liceo als 5 minuts. A la segona meitat, l’Igualada va tornar a buscar porteria, però als 4 minuts de la represa, el conjunt gallec va fer el 0 a 2. A partir d’aquí, els arlequinats es van bolcar a la porteria contrària amb l’esperança de marcar un gol que els fes entrar dintre del partit. Tot i que van tenir diverses oportunitats, no ho van aconseguir i el resultat es va mantenir amb el 0 a 2 a favor del Liceo.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat aparca la lliga perquè ha de disputar el partit d’anada dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup. El partit es jugarà a les Comes davant el Diessbach de Suïssa.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López