L’Igualada Rigat perd amb el Reus (1-3) en un nou amistós, però demostra que ja és a punt per a l’OK Lliga

L’Igualada Rigat va perdre per 1 a 3 contra el Reus Deportiu en el penúltim amistós de la pretemporada.

Els arlequinats vam competir durant tota l’estona, davant d’un favorits de totes els competicions. A la mitja part, els dos equips van disposar d’ocasions per marcar, però els porters van desbaratar totes les jugades d’atac. A la represa, i encara amb empat a zero, el partit va seguir amb la mateixa tònica. Tot i així, als 10 minuts els reusencs van establir el 0 a 1. Això sí, els igualadins no es van rendir i 5 minuts després, Aleix Marimon va marcar l’empat a 1. Els jugadors del Reus van buscar la porteria contrària i quan faltava poc per acabar van marcar dos gols més que van m deixar el partit amb l’1 a 3 definitiu.

Dimarts, l’Igualada Rigat disputarà l’últim amistós de la pretemporada a les Comes contra el Capellades.