RÀDIO IN Esports

L’Igualada Rigat perd contra el Taradell a Les Comes per 3 a 4 i continua cuer a la classificació

L’equip de Cesc Linares va empatar tres cops el partit, però no va poder puntuar. A més, es va mostrar, de nou, feble en defensa. El Taradell va anotar el primer gol del partit quan només havien passat 2 minuts de joc. L’Igualada va anar fent-se amb el domini del partit i ,quan faltaven 8 minuts per al descans, va aconseguir empatar, gràcies a un gol de Marc Palau. Tot i així, quan faltaven 4 minuts per a la mitja part, els osonencs van tornar a posar-se per davant. Abans del descans, però, Roger Bars va transformar un penal que feia arribar el partit al descans amb empat a 2. A la represa, va tornar a marcar el Taradell als 9 minuts. Però a la jugada següent, Bernat Yeste va empatar. Quan semblava que l’Igualada tornava a dominar el partit i que podia capgirar el marcador per primer cop, el Taradell va fer el quart. Tot i que faltaven 5 minuts per al final, l’Igualada ja no va poder marcar.

L’Igualada tornarà a jugar aquest dimarts, a 2/4 de 9 del vespre, a la pista del Girona.