L’Igualada Rigat perd contra un Barça que es proclama campió de l’OK Lliga a les Comes

L’Igualada Rigat perd a les Comes contra el Barça per 1 a 5, una derrota que ha servit perquè els blaugrana es proclamin matemàticament campions de lliga.

El partit va començar força anivellat fins que el Barça va situar el 0 a 2 abans del minut 15. Ton Baliu va escurçar distàncies per a l’Igualada, amb el que havia de ser l’inici de la remuntada. Ara bé, només servir de centre el Barça va fer l’1 a 3, un marcador que es va mantenir fins al descans. A la represa, els arlequinats van sortir a la recerca d’un altre gol que els fes entrar dintre del partit. De tota manera, els va faltar definir als últims metres i, quan faltaven pocs minuts per acabar, el Barça va marcar dos gols més que van deixar el marcador amb l’1 a 5 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Voltregà.