L’Igualada Rigat perd contundentment davant un Liceo en ratxa

L’Igualada Rigat perd a la pista del Liceo per un contundent 9 a 0 en un partit que es va tombar a la segona part.

El partit va començar amb moltes ocasions de perill per part dels dos equips, que jugaven amb una gran verticalitat. Ara bé, als 4 minuts el Liceo va transformar un penal que suposava l’1 a 0. A partir d’aquí, el conjunt gallec va portar la iniciativa i abans del descans va marcar el 2 a 0. Quedava per davant tota la segona meitat, però a partir d’aleshores el guió va canviar. Al primer minut de la segona part, el Liceo va establir el 3 a 0, que deixava molt costa amunt l’enfrontament. Els igualadins no es rendien i buscaven la porteria contrària amb la intenció de marcar el gol que els tornés a deixar dintre el partit. Això sí, els corunyesos van estar molt encertats al davant i van començar a marcar gols fins deixar el partit amb el contundent 9 a 0 definitiu.

Dissabte vinent l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Girona.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares