L’Igualada Rigat perdona davant de porta i acaba perdent contra un efectiu Calafell

L’Igualada Rigat perd a la pista del Calafell per 6 a 1 en una mala segona part.

L’equip arlequinat va fer una bona primera part, sobretot en defensa. Malgrat tot, als 18 minuts va encaixar l’1 a 0, un resultat que es va mantenir fins al descans. Als 25 segons de la segona part, l’equip va encaixar el 2 a 0, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda. Tot i així, poc després Marc Palau va escurçar distàncies en aconseguir el 2 a 1. Ara bé quan més bé jugava l’Igualada, el Calafell va pujar a l’atac i va començar a marcar gols fins deixar el marcador amb el 6 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat jugarà a les Comes contra el Caldes, el 3r classificat