L’Igualada Rigat perdona davant el Reus Deportiu i acaba perdent (2-4)

Igualada Rigat perd contra el Reus Deportiu per 2 a 4 un partit que havien aconseguit controlar.

Els arlequinats van començar malament i als 5 minuts ja perdien per 0 a 2. L’equip va sortir poc agressiu i ho va pagar car. Tot i així, els igualadins van reaccionar i poc abans del descans Roger Bars va fer l’1 a 2 en transformar una falta directa. A l’inici de la represa, Gerard Riba també va marcar de falta directa el que suposava l’empat a 2. A partir d’aquí, els arlequinats van tenir opcions per fer més gols, però no les van aprofitar. Qui sí que ho van fer van ser els reusencs, que al tram final van acabar establint el 2 a 4 definitiu. En aquests moments, els igualadins segueixen 6ens a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Caldes.