L’Igualada Rigat planta cara a la pista del Barça, però acaba caient per 8-4

L’Igualada Rigat perd a la pista del Barça per 8 a 4 i segueix 3r a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van encaixar el primer gol quan només havien passat 22 segons de partit. A partir d’aquí els jugadors de l’Igualada van poder frenar els atacs del Barça, malgrat que a penes arribaven a l’àrea contrària. La poca efectivitat dels igualadins davant de porteria ho va aprofitar el conjunt blaugrana per fer dos gols més que significaven el 3 a 0. Ara bé, quan faltaven pocs segons per arribar al descans, Ton Baliu va marcar el 3 a 1, que feia entrar l’Igualada a dintre del partit. A l’inici de la segona meitat, els arlequinats van sortir molt forts i Marc Palau va fer el 3 a 2 que posava emoció a l’enfrontament. Amb tot, el Barça ràpidament va fer tres gols més que van deixar el partit en un complicat 6 a 2. Quan encara faltaven 13 minuts per acabar, Jordi Méndez va aconseguir el 6 a 3. Als últims minuts, els dos equips van anar a l’atac i van anar marcant gols que van deixar el marcador final amb un 8 a 4 definitiu. L’últim gol de l’equip igualadí el va aconseguir el júnior Gerard Riba.

Aquest divendres, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Noia.

Foto arxiu

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares