L’Igualada Rigat segueix en la bona línia i s’imposa clarament al Palafrugell (5-0)

L’Igualada Rigat es va imposar al Palafrugell per 5 a 0 en un partit plàcid per al conjunt arlequinat.

L’enfrontament va començar amb domini dels dos equips, tot i que Tety Vives va aconseguir l’1 a 0 en aprofitar un contraatac. A partir d’aquí l’Igualada es va fer l’amo del partit i quan faltava un minut per arribar al descans, Gerard Miquel va marcar el 2 a 0, un resultat que deixava molt ben encaminada la segona meitat. A la represa, els arlequinats van anar per feina i va acabar de rubricar el marcador amb un gol de Sergi Pla i dos de Jordi Méndez que establien el definitiu 5 a 0. Amb aquesta victòria l’Igualada és 7è a la classificació de l’OK Lliga, tot i que encara falten 4 partits per disputar, amb els equips que disputen competicions europees.

Diumenge vinent l’Igualada Rigat jugarà fora de casa contra el Vendrell. El partit es disputarà al pavelló de Calafell i començarà a 2/4 d’una del migdia.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López