L’Igualada Rigat seguirà una temporada més a l’OK Lliga després de derrotar el Voltregà en un gran partit

L’Igualada Rigat s’imposa al Voltregà per 5 a 2 i aconsegueix la permanència matemàtica una jornada abans d’acabar la temporada regular.

Els igualadins no van poder comptar amb el capità, Ton Baliu, que tenia molèsties a la cama i que va ser substituït a última hora per Nil Cervera. El conjunt arlequinat va fer un joc molt seriós i no va donar concessions al conjunt d’Osona. Aleix Marimon va marcar l’1 a 0 quan només havien passat 3 minuts de la primer part. Era un bon auguri per a un equip que volia sentenciar el partit el més aviat possible. Bernat Yeste va establir el 2 a 0 al minut 14. A l’últim minut de la primera part va arribar el moment més explosiu quan Nil Cervera i novament Bernat Yeste van fer dos gols més que suposaven el 4 a 0 i que deixaven l’enfrontament pràcticament sentenciat. A la segona part, Marc Carol va aconseguir el 5 a 0 però quan faltaven 2 minuts per acabar, el Voltregà va maquillar el resultat en establir el 5 a 2 definitiu.

L’Igualada Rigat disputarà el proper partit de l’OK Lliga el 30 d’abril a la pista del Palafrugell. Serà l’última jornada de la temporada regular.