L’Igualada Rigat s’endú un punt de la pista del Girona que té gust de poc

L’Igualada Rigat va empatar a 2 a la pista del Girona, tot i que va disposar de grans oportunitats per marcar a la primera part.

Els arlequinats van fer un bon inici de partit i van disposar de diferents ocasions als primer instants. De fet, Sergi Pla va aconseguir el 0 a 1 quan tot just es complia el minut 9. Era un gol matiner que feia preveure que els igualadins en podrien marcar més. Malgrat tot, la primera meitat va acabar amb la victòria momentània per la mínima. A la represa, el Girona va sortir més fort i als 11 minuts va assolir l’empat a 1. A partir d’aquí, el partit va tenir poques ocasions de gol. Això sí, quan faltaven 5 minuts per acabar el conjunt gironí va aconseguir el 2 a 1, un gol molt protestat pels arlequinats. Amb tot, poc després Sergi Pla va fallar una falta directa, però a la jugada següent va aconseguir l’empat a 2, un resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita de l’Alcoi.