L’Igualada Rigat s’estavella contra el Lleida en un mal començament

L’Igualada Rigat va perdre contra el Lleida per 1 a 4 i ha baixat fins a la vuitena posició a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van fer un mal començament i als primers minuts ja perdien per 0 a 3. Aquest marcador va deixar tocats els jugadors de l’Igualada que a penes arribaven a la porteria contrària. A la represa, el Lleida va aconseguir el 0 a 4, que deixava el partit pràcticament sentenciat. Tot i així, quan faltaven 10 minuts per acabar, Jordi Méndez va marcar l’1 a 4. Ara bé, al tram final Tety Vives va fallar un penal i Sergi Pla una falta directa el que va motivar que els igualadins no poguessin consumar la remuntada.

Dissabte vinent, l’Igualada Rigat jugarà a la pista del Voltregà.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López