L’Igualada Rigat s’estavella contra el Valdagno i en la primera jornada de la WS Europe Cup

L’Igualada Rigat perd contra el Valdagno d’Itàlia per 2 a 3 en la primera jornada de la fase de grups de la World Skate Europe Cup.

Els arlequinats van rebre un gol en contra als 8 minuts. Tot i així, poc després Nil Cervera va empatar de penal. Amb l’1 a 1 es va arribar al descans en un partit que estava sent molt obert. A l’inici de la represa, els italians van marcar dos gols que deixaven l’enfrontament amb un aparatós 1 a 3. Els igualadins no es van rendir i uns minuts més tard, Àlex Cantero va fer el 2 a 3, també de penal, que donava esperances d’aconseguir almenys 1 punt. Ara bé, els arlequinats van fallar 3 faltes directes que els van condicionar i el partit va acabar amb el 2 a 3 final.

L’Igualada Rigat no disputarà la 2a jornada de la World Skate Europe Cup fins al 15 de gener a la pista del Joventude de Viana portuguès. Aquest divendres tornarà a jugar un nou partit de l’OK Lliga. Serà a la pista del Manlleu.