L’Igualada Rigat signa un gran joc i suma la segona victòria consecutiva, contra el Mataró

L’Igualada Rigat s’imposa al Mataró per 5 a 1 després de fer un partit molt complet.

El partit va començar malament quan el Mataró va marcar el 0 a 1 primer minut. Amb tot, els arlequinats no es van descentrar i Bernat Yeste va donar la volta al marcador amb 2 gols a les jugades següents. Quan faltaven dos minuts per al descans, Ton Baliu va establir el 3 a 1. A la represa, l’Igualada va seguir atacant i va posar a prova el porter rival amb nombrosos llançaments ben dirigits. Al tram final, Marc Palau i Roger Bars van marcar dos gols més que suposaven el 5 a 1 definitiu. Ara l’Igualada és 9è a la classificació de l’OK Lliga, tot i que hi ha equips que encara tenen partits ajornats.

Aquest diumenge l’Igualada Rigat visitarà la pista del Voltregà.