L’Igualada Rigat signa un gran partit a la pista del Barça i es queda a prop de donar la campanada (5-3)

L’Igualada Rigat perd a la pista del Barça per 5 a 3 en un partit en què va plantar cara durant tota l’estona.

Els arlequinats van fer un gran partit i van posar els blaugrana contra les cordes durant molts moments. Gerard Riba va aconseguir el 0 a 1 als 18 minuts de la primera part. Tot i així, el Barça va pujar a l’atac i al tram final de la primera part va donar la volta al marcador i es va situar amb un aparatós 3 a 1. Ara bé, quan faltaven 14 segons per arribar al descans, Bernat Yeste va aconseguir el 3 a 2. A la represa, els igualadins van sortir molt ordenats i molt atents en defensa. Així va ser que als 18 minuts Mats Zilken va aconseguir l’empat a 3.  L’alegria va durar poc, perquè al cap de dos minuts el conjunt barcelonista va aconseguir el 4 a 3. Als últims segons els igualadins van treure el porter i van alinear 5 jugadors de pista a la recerca de l’empat. Tot i així, van perdre la bola i el Barça va marcar a porteria buida el 5 a 3 final.

Aquest cap de setmana l’Igualada Rigat atura l’OK Lliga perquè haurà de disputar la fase de classificació de la World Skate Europe Cup a les Comes. S’enfrontarà en format de lligueta al Coutras francès i el Walsum Alemany.