L’Igualada Rigat signa una brillant primera part, però acaba perdent a la pista del potent Reus Deportiu (5-3)

L’Igualada Rigat perd a la pista del Reus Deportiu per 5 a 3 en un partit en què dominava per 0 a 3 poc abans del descans.

Els arlequinats van fer una gran primera part i van fer anar de corcoll la defensa roig-i-negre. Els jugadors de l’Igualada es van plantar diverses vegades a la porteria rival. Del minut 10 al minut 15 van arribar els gols dels igualadins. Roger Bars, que en va fer 2, i Gerard Riba van situar un esperançador 0 a 3 al marcador. A més, encara van tenir opcions per marcar més gols.

Ara bé, quan faltaven pocs minuts per arribar el Reus va establir l’1 a 3. Aquest gol va donar ales al conjunt del Baix Camp i va acabar de rubricar la feina a la segona meitat on va va ser superior i va anar marcant gols fins arribar al 5 a 3 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Caldes.