L’Igualada Rigat s’imposa a la pista de l’Alcoi (1-4) i es manté a la zona alta de l’OK Lliga

L’Igualada Rigat es va imposar a la pista de l’Alcoi per 1 a 4 i ara ocupa la 4a posició a la classificació de l’OK Lliga.

El conjunt arlequinat es va enfrontar a un equip que encara no ha sumat cap punt. Tot i així, va sortir fred i va partir diverses ocasions de perill per part de l’Alcoi. Amb tot, entre la defensa i el porter Elagi les van aconseguir desbaratar. A partir d’aquí, els jugadors de l’Igualada van anar per feina i Tety Vives i Oriol Vives van establir el 0 a 2, que deixava ben encarrilat el partit. Encara a la primera part, l’Alcoi va escurçar distàncies amb el que significava l’1 a 2. A la represa, el partit va viure els minuts més emocionats, i quan faltaven 2 minuts per acabar, Sergi Pla va marcar l’1 a 3 i pocs segons més tard Ton Baliu va establir l’1 a 4 definitiu.

Dissabte l’Igualada Rigat aparcarà la Lliga i disputarà l’anada dels 1/16 de final de la World Skate Europe Cup. El partit es jugarà a les Comes contra l’Uri de Suïssa.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López