L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Vic en un partit molt seriós

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Vic per 0 a 3 després d’un partit molt seriós.

L’enfrontament va començar amb arribades constants per part dels dos equips, sense que ningú aconseguís perforar la porteria contrària. Ara bé, quan faltaven 8 minuts per arribar al descans, Jordi Méndez va marcar el 0 a 1, que donava tranquil·litat a l’equip. A partir d’aquí, els dos equips van tenir opcions per marcar, tot i que el 0 a 1 es va mantenir fins al descans. A la represa, l’Igualada va buscar el gol que li donés tranquil·litat, per bé que el Vic també disposava d’oportunitats per marcar. Amb tot, quan faltaven 10 minuts per acabar, Sergi Pla va disposar d’una falta directa. El jugador arlequinat va fallar el llançament, però va poder recollir el rebot i va marcar el 0 a 2, que deixava el partit molt ben encaminat. I quan només faltava un minut per acabar, Roger Bars va marcar el 0 a 3, resultat que ja seria definitiu.

El pròxim partit de l’Igualada Rigat serà aquest divendres a la pista del Liceo.